Interim Management Onderwijs

Interim management onderwijs is één van mijn kernactiviteiten en heeft zijn toegevoegde waarde voor de opdrachtgever al vaker bewezen.

Interim management is een verzamelnaam voor verschillende vormen van tijdelijk management zoals co-management, veranderingsmanagement, overbruggingsmanagement, projectmanagement of crisismanagement. In bijna alle gevallen gaat het bij de uitvoering om een mengvorm waarbij het accent op één van de vormen ligt.

Mijn aanpak is gebaseerd op duidelijk omschreven en haalbare doelen. Via regelmatig overleg en terugkoppeling hou ik de opdrachtgever op de hoogte over de voortgang. Aan het eind van de interim periode wordt geëvalueerd op basis van de in de opdracht geformuleerde doelen.

Mijn ruime leidinggevende ervaring en specifieke kennis op het gebied van communicatie en public relations, bedrijfskunde, IPB en teamleren is regelmatig van waarde gebleken bij mijn interim werkzaamheden.

Interim Management

Interim management onderwijs is één van mijn kernactiviteiten en heeft zijn toegevoegde waarde voor de opdrachtgever al vaker bewezen. Interim management is een verzamelnaam voor verschillende vormen van tijdelijk management zoals co-management, veranderingsmanagement, overbruggingsmanagement of

Meer informatie...

Portfolio

Mijn portfolio geeft een beknopt overzicht van opleidingen, trainingen en werkzaamheden in verschillende onderwijssoorten. Kenmerkend voor al mijn werkzaamheden is de combinatie van leiding geven en het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Meer informatie...

Links

Hier vindt u informatie over de schoolvakanties van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs en links naar interessante en informatieve sites zoals de inspectie, het ministerie, passend onderwijs, inclusief onderwijs, avs, nsa, onderwijsconsumentenorganisatie en meer.

Meer informatie...